Bel voor meer informatie 06 – 290 89 138
Selecteer een pagina

Over ons

Het bedrijf

Kusters onderhoud en verbouw uit Vlaardingen kan u in verschillende situaties van dienst zijn, ongeacht de omvang.
Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Of het nu gaat om een verbouwing, een nieuwe badkamer of keuken, het plaatsen van kozijnen en deuren, houtrot, het vervangen van uw dak of het plaatsen van een dakraam, wij realiseren het voor u.

Lees hieronder meer over de diverse werkzaamheden van Kusters onderhoud en verbouw.
Benieuwd naar de werkzaamheden die Kusters onderhoud en verbouw heeft uitgevoerd? Neem een kijkje op de pgina projecten voor een impressie.

Diverse werkzaamheden

Badkamer of toilet renovatie

Is uw badkamer of toilet toe aan een grondige renovatie? Altijd al gedroomd van een prachtige nieuwe badkamer met een ligbad of zelfs een regendouche ?

Bij een volledige renovatie van een badkamer komt er meer kijken dan de meeste mensen denken. Denk bijvoorbeeld aan sloopwerkzaamheden, frezen van leidingwerk, ventilatie, wanden stucen, tegelwerk, eventueel vloerverwarming, plafond vernieuwen, elektra, etc.

Daarom geven wij graag een persoonlijk advies op basis van uw wensen voor het realiseren van een mooie badkamer of toilet in uw woning of bedrijfspand.

 

 

 

Dakramen

Wilt u een nieuw dakraam laten plaatsen of een oud dakraam vervangen ?
Ook als u alleen wilt informeren naar de mogelijkheden, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Een dakraam is de ideale oplossing wanneer je een donkere kamer van meer natuurlijke lichtinval en ventilatie wilt voorzien.
Dit wordt het meest gebruikt voor ruimtes met een schuin dak, maar kan ook op een plat dak geplaatst worden.

 

Wij zijn officieel montage partner en hebben hierbij ook de benodigde training en bijscholing gehad.

Houtrot herstel

Houtrot is een grote boosdoener voor uw houten kozijnen en deuren. Het ontstaat vaak ongemerkt  totdat het zichtbaar wordt en dan is het kwaad vaak al geschied.

De oorzaak ligt vrijwel altijd in de grote hoeveelheid vocht die aanwezig is in het hout.

Om houtrot te herstellen wordt er in veel gevallen gewerkt met de houtrot herstel systemen van Repair Care. Met deze epoxy kan iedere zwakke plek in het hout duurzaam worden hersteld. Met speciale apparatuur wordt de houtrot tot aan het gezonde hout verwijderd. Vervolgens wordt het hout opgevuld met epoxy bij kleine reparaties. Bij grotere stukken houtrot worden er nieuwe houten onderdelen verlijmd.

Egaliseren / Vloerverwarming aanbrengen

 

Vloerverwarming als hoofdverwarming wordt steeds populairder. Het laat de bestaande (dikke) radiatoren verdwijnen wat uw woning gelijk een moderne look geeft.

Vloerverwarming kunnen we in de bestaande dekvloer aanbrengen door middel van frezen. In de bestaande dekvloer worden sleuven gefreesd waar de verwarmingsleidingen in komen te liggen.

Bij dit type vloerverwarming liggen de buizen dicht bij de uiteindelijke vloerafwerking. Dat zorgt ervoor dat de vloer snel warm wordt en dat het warmteverlies naar onder toe beperkt blijft. Het frezen wordt vaak toegepast bij casco projecten en bij renovatieprojecten waarbij de opbouw beperkt is of de dekvloer nog in prima staat is.

Na het frezen en aanbrengen van de vloerverwarming wordt de vloer geëgaliseerd.
Het egaliseren van een vloer is meestal nodig om een geschikte glade laag te krijgen voor een afwerkvloer zo als parket, laminaat of tapijt.

Deuren afhangen

 

De buitendeuren zijn als het ware de visitekaartjes van uw woning. 

Ze dienen tevens inbrekers buiten de deur te houden, meer dan de helft van de inbrekers probeert via de voordeur binnen te komen.
Geen overbodige luxe om je nieuwe of bestaande buitendeur extra goed te beveiligen.

Dit kan met inbraakwerend deurbeslag en sloten. De meerpuntssluiting in combinatie met anti-kerntrek deurbeslag biedt u vandaag de dag geen overdreven luxe meer. Wij kunnen dit voor u realiseren wanneer we een nieuwe buitendeur afhangen of uw bestaande hang- en sluitwerk vervangen.

 

Ook voor binnendeuren zijn er vandaag de dag genoeg keuzes. Waar vroeger de keuze redelijk beperkt was is het de laatste jaren uitgebreider dan ooit. Landelijk, industrieel, modern, retro, robuust en ga zo maar door. Wij werken met de meest bekende fabrikanten die al jaren bewezen kwaliteit leveren. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Indien u elders een deur gekocht heeft en deze afgehangen wilt hebben is dit voor ons ook totaal geen probleem.